MENTAL COACHING

voor vrouwen

Over mij

Hoi!

Ik ben Marlies, 36 jaar en trotse Single Mom van 2 kindjes, Giulia (7) en Tyson (5). Ik woon samen met mijn kids in Hendrik-Ido-Ambacht, een dorpje tussen Dordrecht en Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Zwijndrecht in een gezin van 6. Met passie voor dans en musical, heb ik uiteindelijk toch gekozen voor de gastvrijheid. Ik heb gestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden. Na een jaartje avontuur in Oostenrijk ben ik gestart bij Center Parcs waar ik de afgelopen 13 jaar veel ervaring opgedaan heb op het gebied van Operations, Leisure, Proces en Project Management in toerisme.

Ik ga het anders doen..

Ik had alles, een gezin, een mooi huis, een leuk inkomen, maar het was zo ontzettend druk. De kids waren niet de beste slapers (6 jaar lang!) en die korte nachten braken me op. Mijn partner en ik groeiden langzaam uit elkaar. Uit mijn werk kon ik niet meer de voldoening halen die ik zocht. Ik wilde wat anders, maar ik wist niet wat of hoe. En hulp vragen? Dat deed ik niet, ik kon het toch wel zelf. Zo heb ik 3 jaar lang 'overleefd' in deze survivaltocht door de jungle, tot ik op een dag besloot, dit wil ik niet meer. Ik wil niet elke minuut van de dag proberen te overleven. Ik wil genieten van het leven! Dus het moet anders. En de enige die hier verandering in kan brengen, ben ik zelf. Ben je benieuwd hoe ik dat heb gedaan? 

 

En dat is heerlijk!

Na een tijdje rust en herstel, doe ik nu wat ik wil. Waar ik goed in ben en waar ik in geloof. Zelf bepalen hoe en wanneer ik werk. Ik hoef niets te overleggen of mensen te overtuigen. Ik kan volop mijzelf zijn en mijzelf verder ontwikkelen. Ik hoef geen compromissen te sluiten of mijzelf te verantwoorden waarom ik iets vind. En ik kan je vertellen, dat is heerlijk! 

En wat wil jij?

Hoe gaat het met jou? Zijn er dingen die je anders wilt? Haal je alles uit het leven? Kun je je hart volgen en doen waar jij voor geboren bent? Heb je het gevoel dat jij jouw missie leeft?

Let's Meet!

Liefs,
Marlies

002-low.jpg
img-20181104-wa0001.jpg

"Waar wacht je nog op? Het is tijd voor jou!"

Eerst even rondkijken? Graag! Bekijk mijn blogs of laten we kennismaken tijdens 1 van de inspirerende Women Events.

MY POINT OF VIEW

MY POINT OF VIEW

Bekijk gratis alle blogs, e-books en inspiration papers.

 
WOMEN EVENTS

WOMEN EVENTS

Schrijf je in voor een brainstormsessie, event of workshop. 

 

MENTAL COACHING

MENTAL COACHING

Meld je aan voor een persoonlijk coachtraject. Het is tijd voor jou!

 

De Mental Coach van de Drechtsteden

Mental Coach in omgeving Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Rotterdam, Heerjansdam, Sliedrecht, Papendrecht, Ridderkerk, 's-Gravendeel, Hardinxveld-Giessendam. Coaching bij klachten als stress, overspannen, burn-out, bereiken van doelen, positieve mindset, levensvragen als wat is mijn passie en missie, wat wil ik nou, wie ben ik echt, wat is mijn doel in het leven, 30'ers crisis, vastzitten in patronen, onzekerheid, negatief denken, belemmeringen, denken aan scheiden of scheiding, relatieproblemen, leven in een samengesteld gezin, stiefmoeder.