MENTAL COACHING

voor vrouwen

NIEUW! MindFit

 

Wil je graag ontspannen, maar lukt dat niet? Merk je dat je adem (te) hoog zit of dat je soms 'vergeet' te ademen? Heb je last van stress en wil je daar vanaf? Schrijf je dan in voor de online cursus MindFit en verlaag stress in 4 weken.

Wat is MindFit?
MindFit is een combinatie van verschillende inspanning- en ontspanningsoefeningen waarbij o.a. gebruik gemaakt wordt van meditatie, aandachtstraining, yoga, pilates, visualisatie en ademhalingsoefeningen. Met deze MindFit lessen kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met oefeningen ter bevordering van mentale ontspanning.

Hoe ziet de online cursus eruit?
De online cursus bestaat uit 4 lessen van 30 minuten. Elke week krijg je een nieuwe les toegestuurd per mail. Je kunt deze lessen altijd en overal doen. Ook zit aan elke les een thema verbonden, als extraatje, om jou nog meer te kunnen helpen jouw doel te bereiken. Wat het ook is, meer energie, meer genieten, meer tijd voor jezelf, meer zelfverzekerheid, alles kan!

Les 1: Rust
Les 2: Inzicht
Les 3: Creatie
Les 4: Plan

En een bonusles voor de snelle beslissers onder ons!
-> Les 5: Doen

Wat is mijn investering?
De cursus kost normaal 60 euro. Maar.. als je je voor 1 december 2019 inschrijft krijg je een leuke korting en mag je gaan starten voor 47 euro. Daarbij krijg je een mooie bonus, namelijk les 5: Doen. Ik zeg dan ook, vooral doen! ; )

Binnenkort weer beschikbaar!

E-books & Inspiration papers. Binnenkort beschikbaar!

Mijn verhaal

 4 dagen werken in een drukke managementbaan, met 2 kleine kindjes die niet veel sliepen en spanningen thuis. Leven in een samengesteld gezin en dan ook nog een bedrijf opstarten. Dat kon niet niet goed gaan.

De trap

Opnieuw leren leren. Na de verhuizing, moest er veel gedaan worden. En bij gebrek aan geld, maar gelukkig nu wel meer tijd, besloot ik zelf de trap te gaan renoveren. Lees hier hoe ik weer opnieuw moest leren om te leren. Vallen en opstaan.

Inspiration papers

Kies hieronder welke paper je wilt ontvangen:

1. Oefeningen voor juiste ademhaling

2. Positief denken

3. Minder stress, meer energie

                            "Say yes to new adventures."

 
MY POINT OF VIEW

MY POINT OF VIEW

Bekijk gratis alle blogs, e-books en inspiration papers.

 
WOMEN EVENTS

WOMEN EVENTS

Schrijf je in voor een brainstormsessie, event of workshop. 

 

MENTAL COACHING

MENTAL COACHING

Meld je aan voor een persoonlijk coachtraject. Het is tijd voor jou!